Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke. I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i den nyerobrede koloni.

Det blev så stor en succes, at kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin. Forbuddet eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin.


Vær med tirsdag den 12. september klokken 17.30, hvor Bo Johansen fra Vin & Vin vil guide os gennem vine fra vinhuset L. A. Cetto, derligger i Baja California. Vi skal smage én mousserende, to hvide og 6 røde vine fra Mexico og sammen med vinsmagningen vil kantinen i Ballerup sørge for mexicanske lækkerier, så vi kan smage vinene i deres rette sammenhæng.

Prisen for at deltage i arrangementet er for medlemmer DKK 100,- kr. per person og ellers DKK 200,- kr. per person – sidste frist for tilmelding rr tirsdag den 5. september 2017. Husk, at tilmelding er bindende.

Hvis vinen falder i din smag, vil det som sædvanlig være muligt at bestille til fordelagtige priser.

Vi glæder os til at se dig/jer til en hyggelig aften

Bestyrelsen