Kære alle
Sæt kryds i kalenderen torsdag den 5. december klokken 17.30, hvor Michael Rasmussen og Jakob Muus Bischoff fra Saesonvine har forberedt et spændende program.Sammensætningen af vin til julemaden er nok det oftest stillede spørgsmål, en vinhandler får. Der er også mange smagselementer, der skal tages hensyn til, når man leder efter vinen til julemaden.

I fællesskab vil vi smage os igennem vine, der passer godt til julens gastronomiske palet. Michael vil fortælle om at arbejde som sommelier, og undervejs vil han komme med tips og tricks til, hvordan man sætter vin sammen med mad.

Saesonvine vil præsentere en palet af vine, der passer godt til den julemad, der vil blive serveret under smagningen. Geografisk kommer vi vidt omkring, men der vil være et smagsmæssigt gennemgående tema, der illustrerer hvilke smagselementer, der er værd at holde øje med, når julevinen skal findes.

Sammen med vinsmagningen vil kantinen i Ballerup sørge for et traktement således, at vi kan smage vinene i deres rette sammenhæng.

Prisen for at deltage i arrangementet er for medlemmer DKK 75,- kr. per person – og sidste frist for tilmelding er torsdag den 28. november 2013. Arrangementet er også åbent for ikke-medlemmer, her er prisen DKK 125,- pr. person.

Hvis vinen falder i din smag, vil det som sædvanlig være muligt at bestille til fordelagtige priser.

I vil modtage en særskilt mail med indbydelse og tilmeldingsinformation.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften.

Bestyrelsen